Navigation Content

PUKLO PRIJATELJSTVO

Slavne glumice sad se ne mogu smisliti

Iako su nekad bile super prijateljice, kolegice iz serije 'Tračerica' danas se izbjegavaju

Foto: Sipa Press/

Blake Lively
i Leighton Meester koje su u popularnoj teen seriji glumile prijateljice, a ponekad i rivalke Serenu van der Woodsen i Blair Waldorf, prenosi Showbizspy, više ni ne razgovaraju!

Blake koja je udana za glumca Ryana Reyndolsa navodno nije uopće čestitala kolegici iz serije na nedavnim zarukama.  

'Nekad su bile jako bliske, ali tijekom posljednje dvije sezone 'Tračerice' sve se promijenilo. One su se potpuno udaljile. Iako su se družile i izvan seta, sad niti ne razgovaraju', kaže jedan izvor.
 
Glumice nastoje tu svađu držati podalje od medija jer znaju da bi priča o njihovom neprijateljstvu razočarala mnoge mlade cure kojima su još uvijek uzor.

'Obje još uvijek dobivaju vreće pisama od fanova. Mnogim djevojkama su još uvijek uzori. Šteta što je njihovo prijateljstvo tako završilo', kaže isti izvor.

Serija 'Tračerica' doživjela je šest sezona, a umjesto nje CW je početkom ove godine počeo prikazivati novu seriju o tinejdžerskim godinama Carrie Bradshaw s AnnaSophijom Robb u glavnoj ulozi, Carrieini dnevnici.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...