Navigation Content

U 46. GODINI

Kći slavne glumice počinila samoubojstvo?

Kate Barry, kći slavne glumice i pjevačice Jane Birkin, preminula je u 46. godini života

Foto: Sipa Press/

Nagađa se da se fotografkinja, koja se godinama borila s ovisnošću o alkoholu i drogama, bacila kroz prozor svog pariškog stana.
 
Kate Barry kći je glumice i pjevačice Jane Birkin i pokojnog, Oscarom nagrađenog skladatelja Johna Barryja. Policija je izvijestila da je beživotno tijelo fotografkinje pronađeno oko 18,30 u srijedu ispred njezina stana, a prema prvim informacijama, bacila se kroz prozor sa 4. kata. Roditelji preminule fotografkinje razišli su se godinu dana nakon njezina rođenja 1967. godine.

Getty
Kate Barry s mamom Jane Birkin

Glasnogovornik policije kazao je da je slučaj pod istagom i dodao da su ulazna vrata njezina stana, u kojem su pronađeni antidepresivi, bila zaključana.

Francuska ministrica kulture Aurelie Filippetti odala je počast preminuloj fotografkinji i izrazila sućut njezinoj obitelji. Radovi preminule fotografkinje objavljivane su u britanskom Vogueu i Sunday Timesu. Majka je 26-godišnjeg Romana de Kermadeca. Fotografijom se profesionalno bavi još od 1996. godine.

Inače, njezina polusestra slavna je glumica Charlotte Gainsbourg, kći Jane Birkin i Sergea Gainsburga.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...