Navigation Content

ŠEGRT HLAPIĆ KOLEKCIJA

Sve animirane avanture Šegrta Hlapića pogledajte u MAXtv videoteci

Dok igrana vezija Hlapićevih zgoda ruši rekorde gledanosti u domaćim kinima, prisjetimo se kako je sve počelo i koje su sve avanture proživjeli Hlapić i njegova vesela i zaigrana družina u filmovima i serijama Šegrt Hlapić kolekcije

Foto: Croatia Film/ Hlapić je bio malen kao lakat, veseo kao ptica, hrabar kao Kraljević Marko, mudar kao knjiga, a dobar kao sunce. Maleni miš, šegrt Hlapić izašao je iz pera cijenjene hrvatske spisateljice Ivane Brlić-Mažuranić no već desetljećima živi i svoj animirani život u raznim crtićima koje smo skupili u Šegrt Hlapić kolekciju MAXtv videoteke. U kolekciji se nalazi jedan dugometražni film (Čudnovate zgode šegrta Hlapića) te brojne epizode popularnih serijala: Hlapićeve nove zgode, Hlapićeva televizija i Hlapićeve sportske igre. Dok igrana vezija Hlapićevih zgoda ruši rekorde gledanosti u domaćim kinima, prisjetimo se kako je sve počelo i koje su sve avanture proživjeli Hlapić i njegova vesela i zaigrana družina.

ČUDNOVATE ZGODE ŠEGRTA HLAPIĆA

Hlapić, maleni šegrt, nepravedno optužen, odlazi od kuće razgaziti tijesne čizmice koje je njegov gospodar želio baciti u vatru. Pas Bundaš, njegov najbolji prijatelj, pobjegne odmah za njim. Već druge noći putovanja Hlapić ostaje bez čizmica — ukrade mu ih strašni Crni štakor. Klasična priča Ivane Brlić-Mažuranić o malenom junaku koji svojim poštenjem, dobrotom, mudrošću i plemenitošću nadvlada zlo u svojoj animiranoj verziji.

HLAPIĆEVE NOVE ZGODE
Popularna crtana serija o zgodama i nezgodama malog postolarskog šegrta prikazana je u preko 60 zemalja širom svijeta. Prati malog postolarskog šegrta Hlapić i njegove prijatelje Gitu, vjernog psa Bundaša i papagaja Amadeusa koji se susreću s raznim podvalama i smicalicama zločestog Crnog Štakora i braće Pazinski. U zgodama i nezgodama, veseloj družini pomažu postolar Melkior i travarka Jana.

HLAPIĆEVA TELEVIZIJA

Deset najboljih epizoda Hlapićeve televizije. Pridružite se Hlapiću i njegovoj družini u veselim i poučnim izletima u svijet. Kamo god krenu, uvijek nešto zanimljivo otkriju i nauče.

HLAPIĆEVE SPORTSKE IGRE
Hlapić, Gita i prijatelji vode vas kroz zanimljiv i uzbudljiv svijet sporta. U dobrom društvu, uz puno zabave i smijeha, možete saznati puno o sportskim pravilima, sportskoj opremi i rekvizitima. U prvom dijelu Hlapićevih sportskih igara upoznajemo nogomet, košarku, atletiku i plivanje, a u drugom dijelu odbojku, tenis, rukomet i skijanje.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...