Navigation Content

SEKS JE KRIV ZA SVE?

Zašto je propao brak Angeline Jolie

Bivši suprug Angeline Jolie, Billy Bob Thornton, otkriva kako je njihov brak propao zbog scena seksa koje su snimali s kolegama

Foto: VILLARD/SIPA/ Za vrijeme snimanja filma 'Kontrolori leta' Angelina Jolie i Billy Bob Thornton ludo su se zaljubili i vjenčali 2000. u Las Vegasu; ona drugi, a on peti put. Nakon nešto manje od tri  godine njihovom je braku došao kraj.

Glumac je sada u intervjuu za The Sun rekao kako je njihovom braku presudila ljubomora, odnosno scene seksa koje su snimali.

Ispričao je kako ga je Jolie, dok je snimao eksplicitne scene seksa s Halle Berry, pitala je li je pipao. Smatra kako nije bio dovoljno dobar za nju.

'Dok sam za ‘Monsters Ball’ snimao eksplicitne scene seksa s Halle Berry, Angelina me je pitala jesam li ju pipao. Odgovorio sam da sam morao. Razdvojenost i simuliranje seksa s drugima otežavaju brak', rekao je 58-godišnji Billy Bob Thornton.

Glumac je u svibnju prošle godine objavio autobiografiju 'The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts' u kojoj se osvrnuo i na turbulentni trogodišnji brak s Angelinom.

'Uvijek je bila predobra za mene, a kad se tako osjećate, u jednom trenutku sve ćete pokvariti. Dok sam bio s njom, osjećao sam se kao Quasimodo i uprskao naš brak. Otegotna je okolnost bila što smo tada oboje bili slavni. Kad smo se vjenčali, bio sam poznatiji od nje. Onda je ona u jednom trenutku postala velika zvijezda i ljudi su mi govorili da je ne zaslužujem. Danas smo dobri prijatelji i uvijek ćemo biti. Ponosan sam na nju jer ima obitelj. Sjajna je partnerica Bradu i on je jednako dobar njoj. Podržavam ih sto posto', napisao je Billy.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...