Navigation Content

AMERIČKI BOX OFFICE

'Gravitacija' lansirana s rekordom

Novi svemirski triler 'Gravitacija' uhvatio je nevjerojatne brojke u svom prvom kino vikendu

Foto: Blitz/ Otkako je ovaj svemirski triler ušao u marketinšku kampanju predviđanja o njegovoj uspješnosti rasla su iz dana u dan: filmska premisa djeluje zanimljivo, traileri su stvarno spektakularni, a kao začin dolaze i fantastično dobre recenzije. Posljednja predviđanja govorila su o rezultatu od 40-50 milijuna dolara u prvom vikendu, no 'Gravitacija' je potegnula još malo više.

Odličnom rezultatu je pomogao i dojam da film jamči jedinstveno iskustvo i vizuale za što se isplati platiti malo skuplju kartu, za 3D ili IMAX projekciju, pa je utržak dosegao 55,6 milijuna dolara i na taj način postavio all-time rekord otvaranja nekog filma u mjesecu listopadu.

S obzirom na nešto viši prosjek godina gledatelja te odličnu usmenu predaju, može se očekivati da Sandra Bullock i George Clooney još neko vrijeme provedu lebdeći na ili pri vrhu box officea.

Najveći gubitnik prošlog vikenda u američkim kinima je film 'Kockanje' ('Runner Runner') s Benom Affleckom i Justinom Timberlakeom koji je utržio svega sedam i pol milijuna dolara.
Cijeli izvještaj s američkog box officea možete pročitati na portalu Nemilosrdni gadovi.Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Muškarci koji bulje u koze
Syriana
Jako glasno i nevjerojatno blizu
Slutnja
Otok naše ljubavi
Njemu baš i nije stalo
Put slave
Ponovno u igri

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...