Navigation Content

GLASINE NE PRESTAJU

Skriva li Jennifer Aniston veliku tajnu?

Već je desetak puta tijekom posljednjih godina bilo objavljivano da je Jennifer Aniston trudna i svi su se ti napisi pokazali lažnima. No ove je srijede američki tabloid UsWeekly objavio bombastičnu naslovnicu tvrdeći da je Jeniffer trudna što glasnogovornici slavne glumice odlučno demantiraju

Foto: Reuters/ Predstavnici za medije Jennifer Aniston odlučno su demantirali taj navod, piše MailOnline. Međutim, američki tjednik UsWeekly hladno je objavio demantij, ali i svoju vijest s detaljima kako 44-godišnja zvijezda sve teže može sakriti činjenicu da očekuje dijete sa svojim zaručnikom Justinom Therouxom.

'Oduševljena je,' rekao je izvor za tjednik.
Časopis dalje piše da je uoči promotivne turneje filma 'Millerovi' njezin stilist morao raditi na njezinoj garderobi kako se ne bi vidio trudnički trbuh.

Umjesto da traži da mu dizajneri posude odjeću većeg broja kako bi se skrio širi struk, stilist je navodno morao u dućanima kupiti nove haljine s potpisom Alexandera McQueena i Chanela.

Iako Jennifer nije izgledala trudna kada se pojavila 15. rujna na festivalu u Torontu, u članku se tvrdi da je njezina Vivienne Westwood haljina imala čvrsti unutarnji korzet i slojeve tkanine na vanjskoj strani kako bi se sakrio trbuh.

I drugi detalji sugeriraju da je Jennifer trudna. U rujnu je otkazala fotografiranje za Smartwater te istodobno nije rekla kada će joj raspored biti slobodan, trenutačno nema novih filmskih projekata iako obično stalno radi.

Zanimat će vas u MAXtv videoteci (filmovi J. Aniston):
Zamjena
Šuška se, šuška
Njemu baš i nije stalo
Dobra djevojka
Ljubav se događa
Fatalni preljub

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...