Navigation Content

FILMSKA BIOGRAFIJA

Bradley Cooper u filmu o Lanceu Armstrongu

Cooper će najvjerojatnije glumiti kontroverznog biciklista u filmskoj verziji njegove životne priče

Foto: Reuters/ Empire piše kako se za primat nad pričom o Lanceu Armstrongu natječe nekoliko produkcijskih kompanija, a sada se društvu pridružio i studio Warner Bros. Za njega će redatelj Jay Roach i glavni glumac Bradley Cooper snimiti svoju verziju, koja nosi naziv 'Red Blooded American'.

Cooper je već bio na listi potencijalnih glumaca za konkurentsku adaptaciju, onu koju Paramount i J.J. Abrams snimaju po knjizi 'Cycle Of Lies: The Fall Of Lance Armstrong', ali čini se da je ipak izabrao suradnju s drugim timom, koji će se baviti životnom pričom slavnog biciklista i skandalom s dopingom.

Iako nema potvrde da će Cooper biti Armstrong, pretpostavlja se da je riječ upravo o toj ulozi, a ne o nekom od sporednih likova u istinitoj priči.Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
U dobru i u zlu
Ukradena priča
Njemu baš i nije stalo
Mamurluk

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...