Navigation Content

RAZMIRICE S EKIPOM

Sacha Baron odustao od uloge Freddyja Mercuryja

Zbog neslaganja s preostalim članovima grupe Queen, Cohen neće snimati film o Mercuryju

Foto: HBO/

Zvijezda 'Borata' i 'Brune' Sacha Baron Cohen ipak neće oživjeti legendu rocka na velikom platnu iako se već tri godine priprema projekt koji bi ga pretvorio u Freddyja Mercuryja u filmskoj biografiji frontmena grupe Queen. Sada će se morati tražiti novi glavni glumac.

Deadline piše da je razlog kreativno neslaganje Cohena i živih članova Queen. Naime, bend želi da priča o životu kontroverznog pjevača bude snimljena s oznakom PG, što znači da bude prilagođena djeci i obiteljskom ukusu, a Cohen želi 'prljaviji' i iskreniji uradak.

Redatelj Peter Morgan za sada je i dalje vezan za ovaj film, koji će se baviti usponom grupe Queen od nastanka početkom sedamdesetih do legendarnog koncerta na humanitarnoj masovki Live Aid, 1985. godine.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...