Navigation Content

PROPUSTILI STE – POGLEDAJTE

Skriveni filmski biseri iz MAXtv videoteke čekaju da ih otkrijete – 1. dio

MAXtv videoteka vrvi raznim filmskim naslovima - aktualnim, kultnim oldtajmerima, blockbusterima, malim i velikim filmovima. Naslovi se na njenim policama izmjenjuju svakodnevno. Vrlo je moguće da vam je nešto od kvalitetnih naslova i promaklo. U dva nastavka donosimo pregled skrivenih filmskih bisera, sve redom fantastičnih naslova vrijednih vaše pažnje

Foto: Promo fotografije Blitz film i video/

Kraljevska afera

Da nije samo britanska povijest interesantna filmašima, dokazuje 'Kraljevska afera', danska povijesna drama nominirana za Oscara za najbolji strani film. Priča smještena na danski dvor u 18. stoljeću prati strastvene preplete u ljubavnom trokutu između, ni manje ni više, nego samog kralja, mlade kraljice i kraljevog liječnika. Nimalo ne pomaže što je kralj mentalno bolestan te mu se stanje sustavno pogoršava. U holivudskim krugovima sve prisutniji Mads Mikkelsen pokazao je da se može nositi i sa zahtjevnijim ulogama poput ove, te vješto predvodi ostatak također uvjerljive ekipe.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/RiHnVMHk6YU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lov

Priča prati masovnu histeriju spram muškarca kojeg optuže za pedofiliju, a sve se događa u vrijeme Božića u malenom danskom selu. U glavnoj je ulozi Mads Mikkelsen kao Lucas, razvedeni 40-godišnjak koji nastoji uspostaviti odnos sa sinom tinejdžerom. Film je režiaro cijenjeni redatelj Thomas Vinterberg.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/9Umv4CyxTdg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Fatalna studentica

Uz scenarij, režiju i glavnu ulogu Josha Radnora (serija 'Kako sam upoznao vašu majku') te uloge Richarda Jenkinsa (serija 'Dva metra ispod zemlje'), Allison Janney (serija 'Zapadno krilo') i Elizabeth Reaser (filmski serijal 'Sumrak'), 'Fatalna studentica' zabavan je i zajedljiv pogled na životne raskrsnice koja prati Jessea (Radnor), 35-godišnjeg savjetnika za fakultetske upise iz New Yorka koji se zaljubljuje u 19-godišnju Zibby (Elizabeth Olsen), pametnu i predivnu studenticu zaljubljenu u knjige te kćer prijatelja njegovog profesora. Nastavili ili prekinuti s ovom zabranjenom ljubavi ili ne, pitanje je sad?

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/-cghoZjT4e8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Velika očekivanja

Raskošno producirana filmska adaptacija klasika Charlesa Dickensa, velikog romana koji i dan-danas oduševljava, u režiji velikog Mike Newella (Četiri vjenčanja i jedan sprovod, Donnie Brasco, Harry Potter i Plameni pehar). Radnja prati skromnog dječaka iz sirotišta koji iznenada postaje pravi gospodin, zahvaljujući pomoći odbjeglog robijaša kojeg je davno spasio. U sve je upletena i jedna ljubavna priča, veća od života. Pored cijenjenog redatelja, odlične oldtajmerske priče, kvaliteti filma pridonijeli su odlični glumci: Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes i Sally Hawkins.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/Ob7qUkYfF-g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Odjel za maloljetnike

Veoma hvaljena krimi drama, za koju je jedan američki kritičar napisao da se doima kao 'da je cijela jedna sezona serije 'Žica' smještena u jedan film'. Film prati policajce 'Odjela za maloljetnike' koji se bave najtežim oblicima narušavanja prava djece i maloljetnika. Njihov je posao sam po sebi iznimno osjetljiv, a djelovanje im dodatno otežava činjenica da su pod posebnim povećalom javnosti i državnih institucija. Film je dobio nagradu žirija na festivalu u Cannesu.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/PbXbO2iYxEA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Obećana zemlja

Dobitnici Oscara Matt Damon i Frances McDormand predvode glumačku ekipu ovog intrigantnog filma kojeg je režirao glasoviti Gus Van Sant. Steve Butler (Damon), predstavnik velike korporacije, dolazi u provincijski gradić sa svojom kolegicom Sue Thomason (McDormand) sa zadatkom da uvjeri mještane da dozvole Steveovoj kompaniji da na njihovim zemljištima postave plinske bušotine. Taj kraj vrlo je siromašan, pa Steve vjeruje da će lako ostvariti svoje ciljeve - no sve će se zakompolicirati kada školski učitelj odbije njihovu ponudu. Zadatak više nije nimalo lagan.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/AHQt1NAkhIo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...