Navigation Content

NJEZINA TREĆA SREĆA

Vjenčali se Halle Berry i Olivier Martinez

Halle je ovo treći brak, a Olivieru prvi. Na jesen će postati i roditelji

Foto: Promo fotografije Blitz film i video/

Glumci Halle Berry i Olivier Martinez izrekli su jučer sudbonosno 'da' u idiličnom francuskom dvorcu Chateau des Conde. Olivieru je to prvi brak, a njoj treći. Kako joj dosad baš nije išlo u ljubavi, svi se nadaju da će za 46-godišnju Halle ovo uistinu biti treća sreća.

Iako se glumački par pobrinuo da zaštiti privatnost vjenčanja, neki su detalji ipak 'iscurili' u javnost pa se tako zna da je lijepa glumica nosila vrlo jednostavnu bež vjenčanicu. Svečanoj ceremoniji nazočilo je oko 70 gostiju, a uplovljavanje glumačkog para u bračnu luku popraćeno je i vatrometom.

Halle i Olivier očekuju svoje prvo dijete koje se treba roditi na jesen, a obznanili su da će dobiti sina. Lijepa glumica već ima petogodišnju kćer Nahlu koju je dobila u vezi s manekenom Gabrielom Aubryjem.

Zanimat će vas u MAXtv videoteci (filmovi H. Berry):
Žena mačka
Monster's Ball
Tamna plima

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...