Navigation Content

SUKOB LJEPOTICA

Charlize Theron boji se Scarlett Johansson

Iako uvijek djeluje neustrašivo, i lijepa Charlize ima svojih nesigurnosti

Foto: Paramount/ Holivudska ljepotica Charlize Theron posljednjih dana ne osjeća se dobro u vlastitoj koži. Razlog za to je druga holivudska ljepotica - Scarlett Johansson. Kako neimenovani izvori otkrivaju američkim medijima, stvar je zapravo u novcu.

Naime, Charlize je godinama zaštitno lice poznatog francuskog branda Dior, a zahvaljujući tom ugovoru godišnje zaradi oko pet milijuna dolara. No u zadnje vrijeme iz Diora stižu poruke da bi Charlize trebala malo više djelovati francuski.

To navodno jako dobro polazi za rukom lijepoj Scarlett Johansson koja obožava sve francusko, a nedavno je krasila naslovnicu francuskog Vanity Faira. Upravo zbog svega toga Charlize strahuje da će joj mlađahna Scarlett oteti unosan posao.

Charlize ne ide ni u prilog činjenica da Dior uvijek traži svježa lica, a ona ih već godinama zastupa, pa se, prema njihovu mišljenju, malo i potrošila. Sve u svemu, Charlize se boji Scarlett i cijele situacije, ali ipak se nada nastavku posla s Diorom.

Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Završni udarac
Vicky Cristina Barcelona
Njemu baš i nije stalo
Sex & skandal

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...