Navigation Content

'MAJSTORI'

Pogledajte prvi foršpan nove Matanićeve komedije

Objavljen je prvi foršpan filma 'Majstori' Dalibora Matanića koji će ove godine otvoriti filmski festival u Puli

Foto: YouTube Screenshot/ Komedija 'Majstori' u kojoj glavne uloge imaju Areta Ćurković, Nikša Butijer, Goran Bogdan i Bojan Navojec dobila je svoj prvi foršpan!

Priča se vrti oko Keke, domaćice koja pati od letargije u koju je ušao njezin brak s Bajom, zabrinutim željezničarom. Tu je i Ilija, majstor za popravke, koji se nemilice uvaljuje Keki.

Nakon niza događaja Keka odlučuje napustiti obojicu muškaraca i odlazi u malo primorsko mjesto u kojem su ona i Baja bili na bračnom putovanju. Naravno, tu se pojavljuje treći muškarac – atipičan usamljeni ribar-galeb.

Kako je sam redatelj na svojim stranicama napisao, 'Majstori' su komedija o nes(p)retnim malim ljudima koji zaslužuju svoj film, slapstick u 2013. ili ako želite glazbeno objašnjenje – poslušajte 'Mjesto za dvoje' sastava Letu štuke.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...