Navigation Content

ODGOĐENA PREMIJERA

'Sin City 2' neće u kina ovu godinu, tek 2014.

Premijera nastavka hita 'Sin City' pomaknuta je za čak godinu dana

Foto: Pa Dora/ Onako kako američka filmska industrija ovih dana najavljuje projekte nekoliko godina unaprijed, tako često i mijenjaju rokove - NME piše da će 'SIn City', iako je premijeru trebao imati u listopadu 2013., u kina tek 22. kolovoza 2014. godine.

Službeni razlog odgode nije poznat pa se još uvijek čeka priopćenje distributera (Dimension Films i The Weinstein Company).

Nastavak također zajedno potpisuju Robert Rodriguez i Frank Miller, autor izvornog stripa, a ako se pojavi  u kinima 2014., nastavak će tako na velika platna doći čak devet godina nakon prvog dijela, koji je u kinima bio 2005. godine.

Bruce Willis, Rosario Dawson i Jessica Alba reprizirat će svoje uloge, a pridružuju im se Josh Brolin, Ray Liotta, Jeremy Piven i Juno Temple.

Puni je naziv filma 'Sin City: A Dame To Kill For' i snima se u 3D-u.Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Planet terora
300
Red
Neslomljivi
Plaćenici 2
Uloži na favorita
Vatrom na vatru

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...