Navigation Content

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA

Teta Angeline Jolie umrla od raka dojke

Angelinina teta Debbie Martin jedan je od glavnih razloga zašto se glumica odlučila na dvostruku mastektomiju

Foto: Sipa/ Teta Angeline Jolie s majčine strane, 61-godišnja Debbie Martin, umrla je u nedjelju od raka dojke.

Debbie je pala u komu prije nekoliko dana, a preminula je nakon što su je liječnici skinuli s aparata za održavanje na životu, prenosi Večernji list.

Podsjetimo, Angelina Jolie je nedavno objavila kako je napravila dvostruku mastektomiju zato što ima 87% šanse da joj se zbog gena BRCA1 razvije rak dojke. Već je više članova njene uže obitelji preminulo od opake bolesti. Osim tetke Debbie, od raka je preminula i Angelinina majka 2007, a dvije godine kasnije i majčin brat Raleigh. Angelinina baka Lois Bertrand i prabaka Virginia Gouwens također su umrle od raka.

Debbie je bila velika potpora Angelini u odluci da napravi dvostruku mastektomiju.

'Angelina je bila vrlo bliska s Deb i učinila je sve što može da joj pomogne. Da je znala ranije, prije nego je bilo prekasno, i ona bi napravila istu operaciju kao Angelina', rekao je izvor blizak obitelji.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...