Navigation Content

OD 23.05. U CINESTARU!

Pogledaj suludi film ‘John umire na kraju' i osvoji knjigu!

Jedinstveni primjer potpune i originalne ludosti koja se ne može ni sa čim usporediti film 'John umire na kraju' (2i film) igra u CineStaru od 23. svibnja! Usudi se, kupi kino-ulaznicu, pošalji crveni kod ulaznice i osvoji knjigu - John umire na kraju

Foto: 2i film/ Pojavila se nova droga koja onome tko je uzme jamči iskustvo nezaboravnog putovanja kroz vrijeme i posve nove dimenzije. Ulično ime za tu drogu je - sojin umak!

Neki nakon povratka sa svog 'putovanja' više nisu ljudi. Situacija ubrzo izazove tihu invaziju izvanzemaljaca pa ljudskom rodu hitno trebaju junaci koji će ga spasiti! Umjesto junaka, čovječanstvo dobiva Johna i Davida, par vječnih studenata koji jedva uspijevaju izbjeći otkaze na svojim poslovima.

Mogu li njih dvojica na vrijeme zaustaviti nadolazeći užas i spasiti čovječanstvo?
Ne. Ne mogu.

Nema malo filmova koje bismo mogli nazvati ludima, nisu baš toliko rijetki ni oni malo luđi, ali nije pretjerano kazati kako je horor komedija 'John umire na kraju' jedinstveni primjer potpune i originalne ludosti koja se ne može ni sa čim usporediti.

Film je režirao Don Coscarelli, autor koji je u proteklih tridesetak godina potpisao niz ostvarenja kultne reputacije: horor 'Fantazmi' (i tri nastavka), pustolovnu fantaziju 'Gospodar zvijeri' i komediju 'Bubba Ho-Tep'.

U ulozi Davida je Chase Williamson, Johna tumači Rob Mayes, a uz njih se pojavljuju Paul Giamatti, Clancy Brown i Doug Jones.

Urnebesno originalan i originalno urnebesan, 'John umire na kraju' (2i film) zaista je poseban film, drukčiji od svega što ćete vidjeti u kinima ove (i ne samo ove) godine!

E da, i samo da znate... dvojici junaka žao je zbog svega što se dogodilo!

OVDJE NAĐI SVE DETALJE NAGRADNE IGRE

UPOZORENJE: Pokušajem ilegalnog skidanja ovog filma riskirate svoj život. Pogledajte što vam se može dogoditi:

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/t3Z8eq0xrqU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...