Navigation Content

SLAVNI KOMPOZITOR, OSKAROVAC

John Williams vraća se 'Ratovima zvijezda'?

Teško je zamisliti 'Ratove zvijezda' bez prepoznatljive glazbene podloge Johna Williamsa. Vjerojatno se zato J. J. Abrams, redatelj budućeg sedmog nastavka sage, nada kako će se 81-godišnji kompozitor ponovno primiti tog posla

Foto: starwars.com/

'Ratovi zvijezda tek su u začetku, ali vjerujem kako će John Williams raditi sa mnom na filmu jer je u tom projektu puno dulje od mene', rekao je J. J. Abrams tijekom predstavljanja svog novog filma Star Trek: Into Darkness u Berlinu.

Williamsa neće trebati puno nagovarati. Još je u veljači ove godine rekao kako se veseli još jednom putovanja u daleku, daleku galaksiju. 'Ni ja, ni George Lucas, ni bilo tko upleten u Ratove zvijezda nije mislio da će sve skupa otići tako daleko, da će prvo doći nastavak, pa onda i nova trilogija.

Najavljuju novu seriju filmova za 2015. ili 2016. Moram se pobrinuti da ostanem do tad u dobroj formi za, nadam se, nastavak suradnje s Georgeom', rekao je, a prenosi Huffington Post.

Lucas je, doduše, prava na svoju najpoznatiju franšizu prodao Disneyju u listopadu prošle godine, ali će nastaviti raditi na novim nastavcima kao savjetnik, iako neće pisati scenarij i režirati.

Abrams je, pak, dosad radio isključivo sa skladateljem Michaelom Giacchinom, pa će mu suradnja s legendarnim Williamsom biti velika promjena.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...