Navigation Content

(OPASNE) IGRE

Ratno stanje na setu novog filma Bradleyja Coopera i Jennifer Lawrence!

Ako je vjerovati nekim napisima, na setu filma 'American Hustle' s Bradleyem Cooperom i Jennifer Lawrence vlada pravi rat!

Foto: outnow.ch/ U novom projektu Davida O. Russella glume stari znanci Jennifer Lawrence (22) i Bradley Cooper (38), a mlada oskarovka ne može podnijeti Bradleyjevu djevojku Suki Waterhouse (20) koja zgodnog glumca, zvijezdu Mamurluka, vrti oko malog prsta.

'Kad su snimali 'U dobru i u zlu', Jen i Bradley su bili nerazvojni. Svaki slobodan trenutak provodili su skupa. Međutim, sad Bradley ima novu djevojku Suki i stalno je s njom. Jennifer je sve više ljubomorna i to ne više ne može skrivati', rekao je jedan izvor.

Oskarovki i lijepoj zvijezdi hit filma 'Igre gladi', nikako se ne sviđa takav razvoj događaja.

'Uopće se više ne druži s Bradleyjem. Bijesna je zbog toga. Suki je sad središte Bradleyjeva života. Bradley je samo zbog nje letio u Pariz. Vrlo je ambciozna i ne želi biti jedna u nizu prolaznih Bradleyjevim ljubavi. Razmišlja i o svojoj glumačkoj karijeri. Sve se sad vrti oko nje i Jen više ne može kontrolirati svoju ljubomoru', kaže isti izvor.

Kako se ranije pisalo, J-Law je zapala za oko mladom zavodniku Harryju Stylesu iz One Directiona.

'Oduševljen je njome. Smatra je prelijepom i duhovitom. Sad smišlja način kako da je osvoji', rekao je prijatelj mladog pjevača.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...