Navigation Content

REBOOT KLASIKA

Lara Croft vraća se u kina kao nova, moderna franšiza

Reboot franšize 'Tomb Raider', koja je proslavila Angelinu Jolie, čeka nas u godinama koje slijede

Foto: princess-steppenwolf.blogspot.com/ MGM i GK Films udružili su snage te razvijaju novu filmsku adaptaciju popularne videoigre iz devedesetih – The Hollywood Reporter piše o pripremanju reboota franšize 'Tomb Raider', koji će producirati Graham King, producent hitova kao što su 'Argo', 'Pokojni' i 'Traffic'.

Rad na novom filmu počinje odmah, no za sada nije poznato hoće li u njemu glumiti Angelina Jolie, iako je malo vjerojatno da hoće – barem ne glavnu ulogu.

Angelina je bila Lara Croft u dva naslova, 2001. i 2003., a koji su zajedno zaradili 430 milijuna dolara.

Najava o rebootu filmske franšize dolazi nedugo nakon reboota video igre, koja je u novom ruhu 5. ožujka krenula u prodaju i već prodala 3,4 milijuna primjeraka. Lara Croft, avanturistica i svojevrsni 'ženski Indiana Jones s golemim poprsjem', prvi je put zaživjela u video igri 'Tomb Raider' 1996. godine.


Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Beowulf
Aleksandar Veliki

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...