Navigation Content

24. NASTAVAK

Novi James Bond dolazi u sljedeće tri godine

Sam Mendes ga neće režirati, ali je potvrđeno da 'Bond 24' stiže do 2016.

Foto: Continental film/ 'Skyfall' je najuspješniji britanski film svih vremena i jedini Bond koji je zaradio više od milijarde dolara – nitko nije sumnjao da će se franšiza nastaviti, kao ni to da će novom nastavku posvetiti puno pažnje. Empire sada piše da će 24. dio biti u kinima negdje tijekom sljedeće tri godine, makar ga neće režirati Mendes niti je za sada poznato tko će ga zamijeniti.

Studio MGM oglasio se službenim priopćenjem u kojem ističe da će redatelj novog nastavka biti najavljen uskoro, kao i to da je projekt trenutačno u fazi razvijanja scenarija.

Pričalo se o tome da bi se 'Bond 24' i 'Bond 25' mogli snimati zajedno, back-to-back, ali to je nedavno opovrgnuto. Daniel Craig ostaje glavni glumac, a on će 2016. imati 48 godina.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...