Navigation Content

POMAMA ZA IMENOM

Angelina i Brad rasprodali svoje vino u samo pet sati

Brad Pitt i Angelina Jolie mogu ponosno nazdraviti svom novom poslovnom pothvatu budući da su prvih 6.000 boca proizvedenih u vinogradima na svom imanju dvorca Miraval na jugu Francuske rasprodali online u samo pet sati

Foto: Reuters/ Slavni se par udružio s tamošnjim vinarom Marcom Perrinom zajedno kreiravši Miraval Rose 2012 koji se prodavao po cijeni od 105 eura za pakiranje od šest boca.

Samo devet malih slova na poleđini boce - Jolie-Pitt – razlikuje ovo vino od drugih vina iz vinograda u Provansi, no to je bilo dovoljno da 6.000 butelja doslovce bude rasprodano u rekordnom roku.

Vino je buteljirano u bocama čiji je donji dio širok i težak poput boce šampanjca, a ponudit će se na prodaju restoranima i veletrgovinama krajem ožujka. Očekuje se da će par Jolie-Pitt lansirati iduće godine bijelo i crno vino.

Brad Pitt i Angelina Jolie zaljubili su se u dvorac Miraval koji ima 35 soba još početkom u 2008., a prošle su godine kupili nekretninu i vinograd čija se sada vrijednosti procjenjuje na 60 milijuna dolara.

Preuzeli su i vinariju koju je držao poznati američki vinar Tom Bove koji je proizvodio rosé nazvan Pink Floyd, budući da je slavni bend snimio album 'Wall' u studiju na imanju.

Bradu i Angelini u vinarskom je poslu pomogao poznati provansalski vinar Marc Perrin koji ih je upoznao prošle godine. Perrin kaže kako su se upoznali kad su ga prošle godine pozvali na čašu vina u svoj dvorac, piše Mail Online.


Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Aleksandar Veliki
Dobri pastir
Ubojstvo Jessea Jamesa od kukavice Roberta Forda

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...