Navigation Content

PIŠE SE SCENARIJ

Počeo je rad na filmu 'Prometej 2'

Glumica Noomi Rapace otkrila je da se upravo radi na scenariju nastavka SF hita

Foto: collider.com/ 'Prometej 2' je za sada sigurna stvar – otkrila je o Noomi Rapace, glumica koja je u razgovoru za blogs.indiewire.com kazala da je projekt trenutno u fazi pisanja scenarija.

Prošlogodišnji SF hit potpisao je Ridley Scott, kao neku vrstu prednastavka 'Aliena' (1979), a Rapace je uz Michaela Fassbendera imala jednu od glavnih uloga. Iako ni fanovi ni kritičari nisu bili oduševljeni, uvelike zbog napuhanih očekivanja, velikog naslijeđa i jakog hypea koji je prethodio premijeri, film je ipak zaradio preko 300 milijuna dolara na svjetskim kinoblagajnama.

Studio 20th Century Fox zbog toga je dao zeleno svjetlo za nastavak, o kojem Rapace kaže:

'Rade na scenariju. Srela sam se s Ridleyjem u Londonu prije nekoliko tjedana. Voljela bih opet raditi s njim (...) Moramo pronaći pravu priču. Nadam se da hoćemo.'Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Vrisak iz druge sobe
Sramota
Jane Eyre
Opasna metoda
Anđeo

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...