Navigation Content

REMAKE NA PUTU

Snima se nova verzija 'Vrane', James McAvoy kandidat za glavnu ulogu

James McAvoy upravo pregovara o preuzimanju glavne uloge u novoj verziji klasika devedesetih

Foto: HTV/ Prvo je 1989. godine izišao strip 'The Crow', koji je osvetničkom pričom i mračnim poetskim stilom odmah stekao kultni status, a potom je 1994. godine snimljena i igrana adaptacija, s Brandonom Leejem kao Ericom Dravenom, ubijenom rock zvijezdom koja se vraća iz mrtvih osvetiti se za svoju, ali i smrt svoje zaručnice. Brandon, sin legendarnog Brucea Leeja, poginuo je na snimanju, što je cijelom projektu dalo još dodatnog 'mraka'.

Čak tri nastavka, ne pretjerano vrijedna spomena, uslijedila su u sljedećih desetak godina (posljednji je nastao 2005.), a u travnju 2011. je krenula prva vijest o remakeu, pri čemu se spominjalo da bi Bradley Cooper mogao imati glavnu ulogu.

Cooper je u međuvremenu doživio nominaciju za Oscara, a novi kandidat je McAvoy ('X-Men'). Remake bi trebao režirati španjolski redatelj F. Javier Gutierrez.Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Urotnik
Tolstojeva posljednja stanica
Zmajeva šaka

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...