Navigation Content

NOVI FILM, STARA EKIPA

Bradley Cooper i Jennifer Lawrence opet zajedno

I to u režiji Davida O. Russella, čiji ih je film 'U dobru i u zlu' ('Silver Linings Playbook') doveo i do Oscara

Foto: Pixsell/ Deadline piše da će Jennifer Lawrence glumiti i u novom filmu Davida O. Russella, koji trenutačno nema naslov, ali se u prvoj radnoj verziji zvao 'American Bullshit'. Priča prati akciju FBI-ja koja je tijekom sedamdesetih nekoliko američkih kongresmena stavila iza rešetaka.

Lawrence će glumiti ženu lika Christiana Balea, a zanimljivo je da jednu od glavnih muških uloga u filmu već ima Bradley Cooper – koji je s Lawrence glumio u Russellovom za čak osam Oscara nominiranom filmu 'U dobru i u zlu'. Ostatak glumačke postave čine Amy Adams i Jeremy Renner.

Lawrence bi, mnogi predviđaju, mogla dobiti Oscar za najbolju glumu u 'U dobru i zlu', a Cooperu će trebati imati malo više sreće za pobijediti Daniela Day-Lewisa ('Lincoln').Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Oscar kolekcija
Igre gladi
Kuća na kraju ulice
Živjeti za jedan dan
Čistačice tragova zločina
Kad se zaljubim

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...