Navigation Content

DAROVE DONOSE

Salma Hayek i John Travolta prezenteri na Oscarima

Otkriveno je još nekoliko imena glumaca i glumica koji će kolegama dijeliti Oscare

Foto: press/ Salma Hayek, Melissa McCarthy, Liam Neeson i John Travolta bit će među onima koji će dodijeljivati Oscare svojim kolegama i kolegicama, na dodjeli zakazanoj za 24. veljače.

Svi su oni već prošli proces nominacija – Hayek je bila nominirana za uligu u 'Fridi', McCarthy za sporednu ulogu u 'Djeverušama', a Neeson za 'Schindlerovu listu'. Travolta je bio nominiran dva puta, za uloge u 'Groznici subotnje večeri' i 'Paklenom šundu'.

Hayek, Pinault, McCarthy, Neeson i Travolta, piše Deadline, tako će se pridružiti povećoj listi već najavljenih prezentera koje ćemo gledati na dodjeli Oscara, a koju čine Ben Affleck, Jessica Chastain, Jennifer Lawrence, Halle Berry, Sandra Bullock, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Mark Wahlberg, Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson, Chris Evans, Jeremy Renner i Mark Ruffalo, kao i većina lanjskih dobitnika Oscara (Jean Dujardin, Christopher Plummer, Octavia Spencer i Meryl Streep).

Na listi su i Richard Gere, Queen Latifah, Renée Zellweger, Catherine Zeta-Jones, Joseph Gordon-Levitt, Daniel Radcliffe, Channing Tatum i Charlize Theron, a na popisu onih koji će ceremoniju uveličati glazbom nalaze se Adele, Shirley Bassey, Norah Jones i Barbra Streisand.Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Oscar kolekcija
96 sati: Istanbul
Opstanak
Looper
Igre gladi
Tamna plima
Žena mačka
Zečja rupa
Rođenje
Čistač
Susret sa zlom
Razotkrivanje
Imaginarij dr. Parnassusa
Tolstojeva posljednja stanica
Začin za brak
Dvostruka igra
Žena u crnom
Čarobni Mike
Orao

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...