Navigation Content

POMOĆ HONG KONGU

Scorsese producira novi film pravog autora 'Pokojnih'

Martin Scorsese producirat će film hongkonškog redatelja koji je snimio 'Paklene poslove', inspiraciju za 'Pokojne'

Foto: Arhiva/ Andrew Lau, koji je režirao 'Paklene poslove', azijski krimić koji je poslužio kao predložak za Scorsesejeve 'Pokojne', sada snima novi uradak – on će se zvati 'Revenge Of The Green Dragons', a Scorsese će biti izvršni producent.

Scorsese je već godinama obožavatelj žanrovskih uradaka iz Hong Konga, a 'Pokojni' su mu, iako remake, donijeli i prvog Oscara u karijeri, 2007. Lau od 2009. traži novac za 'Revenge Of The Green Dragons', no tek je sa Scorsesejem stigao i budžet potreban za snimanje. Ono će započeti u travnju.

Yahoo.com piše da je 'Revenge Of The Green Dragons' napisao Michael Di Jiacomo, prema novinarskom članku u magazinu New Yorker, istinitoj priči o dvama imigrantima koji postaju moćni u kriminalnom miljeu New Yorka. Članak je napisao Fredric Dannen, autor knjiga o azijskom filmu, koji je osobno odabrao Laua kao jedinog mogućeg redatelja filmske verzije svog teksta.


Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Aviator
Viktorija - Život mlade kraljice
Rolling Stones - Vječni sjaj
George HarrisonKontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...