Navigation Content

KULTNI SF U NOVIM RUKAMA

Robert Downey Jr. snima filmski remake serije 'Black Mirror'

Najbolja TV serija 2012. godine, briljantni SF 'Black Mirror', zapela je za oko Hollywoodu

Foto: Warner/ Serijal od tri epizode koje se bave crnim vizijama zapadne civilizacije, transhumanizmom, tehnologijom, korumpiranom politikom i medijima te reality kulturom, stvorio je popularni Charlie Brooker za britanski Channel Four, a Robert Downey Jr. jedan je od mnogih koji se oduševio serijalom – do te mjere da je odlučio otkupiti prava na jednu od epizoda, koju sada želi pretvoriti u igrani film.

The Hollwood Reporter piše da je riječ je o epizodi pod nazivom 'The Entire History Of You', priči o bliskoj budućnosti u kojoj ljudi zahvaljujući posebnom čipu ugrađenom u mozak mogu premotati i ponovo provjeriti svaki događaj iz svog života.

Downey će producirati film po epizodi, zajedno sa studijem Warner Bros. Nova sezona serije 'Black Mirror' krenula je nedavno u Britaniji.


Zanimat će vas u MAXtv videoteci:

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...