Navigation Content

OD 24. VELJAČE

Filmove sa ZgDoxa gledajte u MAXtv videoteci

MAXtv videoteka će i ove godine, od 24. veljače, biti riznica dokumentarnog biserja sa ZagrebDoxa

Foto: Kino Europa/ Posljednji dani veljače već devetu godinu zaredom, na zagrebačkim su kinoplatnima rezervirani za desetke dokumentiranih priča iz različitih dijelova svijeta. Ovogodišnje izdanje ZagrebDoxa, najvećeg međunarodnog festivala dokumentarnog filma u regiji, održat će se od 24. veljače do 3. ožujka u kinu Cineplexx Centar Kaptol.

U osam festivalskih dana, filmski program donosi više od 180 recentnih i nagrađivanih dokumentaraca iz više od 30 zemalja te niz novih projekata popratnog programa ZgDoxa.

Ljubitelji dokumentarnog filma, diljem Hrvatske koji neće moći posjetiti ZgDox, mogu i u vlastitom domu uživati u dokumentarcima najboljih europskih autora, višestruko nagrađivanih na svjetskim festivalima.

Već sada u ponudi MAXtv videoteke može se pogledati dokumentarac, dobitnik nagrade publike i posebnog priznanja žirija na Zagreb Doxu 2012: 'Nije ti život pjesma Havaja', redateljice Dane Budisavljević, a od 24. veljače 2013. u redovnoj ponudi MAXtv videoteke moći će se premijerno pogledati:

1. 'Ramin', Audrius Stonys
2. 'Ljudi koji sam mogao biti, a možda i jesam', Boris Gerrets
3. 'Katka', Helena Třeštíková
4. 'Problem s komarcima i druge priče', Andrey Paounov
5. 'René', Helena Třeštíková

Riječ je o pet raznovrsnih naslova koji u fokus postavljaju niz generacija i progovaraju o različitim problemima – od tinejdžerske ovisnosti preko problema zatvorenika pa sve do univerzalnih tema poput potrage za ljubavlju i primjene suvremene tehnologije poput mobitela pri dokumentiranju svakodnevne, ali i univerzalne stvarnosti.

U vrijeme ZgDoxa putem tportala i društvenih mreža vjerni čitatelji će moći uživati uz ekskluzivne sadržaje, zabavu i nagradne igre te osvojiti vrijedne nagrade. Više o festivalu saznajte na www.tportal.hr ili www.zagrebdox.net.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...