Navigation Content

PRAVA JE ZVIJEZDA

Zašto Nicole Kidman izjeda ljubomora?

Nicole Kidman navodno je ovih dana u jako lošem raspoloženju, a sve zbog ljubomore koja je izjeda

Foto: W magazine/ I slavna glumica Nicole Kidman samo je čovjek. Baš kao i mnogi drugi ljudi, ni ona ne može najbolje podnijeti uspjeh kolegice. Naime, australska ljepotica odbila je pružiti podršku svojoj kolegici Naomi Watts kojoj se smiješi nagrada Oscar.

Kako javljaju američki mediji, Nicole je odbila pojaviti se u emisiji '60 minutes' u kojoj je emitiran prilog o Naomi Watts.
Nicole
je samo trebala reći nekoliko lijepih riječi o svojoj kolegici i njezinoj glumi, ali je to odbila.

'Odbila je dati izjavu. Bilo je očito da nije željela pomoći kolegici i prijateljici i to samo zato što je ljubomorna na Naomi. Nije joj svejedno što ove godine ona nije glavna zvijezda', pišu američki tabloidi.

Nicole je navodno već odavno poznata po svom natjecateljskom duhu i ne voli kada je netko drugi u centru pozornosti. Očito ne može podnijeti što ju je lijepa Naomi ove godine zasjenila.

Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Rođenje
Zloba
Zečja rupa
Ja volim Huckabees
J. Edgar
Upoznat ćeš visokog tamnog stranca
Majka i dijete

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...