Navigation Content

PROJEKT UZBEKISTAN

Što Sulejman i Obelix rade zajedno?

Halit Ergenç i Gérard Depardieu glumit će u povijesnoj drami koja prati put svile iz Azije u Europu, po scenariju kćeri uzbekistanskog diktatora.

Foto: RTL/ Gulnara Karimova kaže da je zbog Depardieua stvorila lik velikog bizantskog vođe, a Ergençu je dala ulogu zato što su bliski prijatelji, piše 24sata.

'Halit cijeni moj rad. Nije propustio nijedan tjedan umjetnosti koji godinama organiziram u Taškentu. Morala sam mu se odužiti', rekla je.

Sultan iz 'Sulejmana Veličanstvenog' već je dogovorio detalje snimanja, ali zbog obveza u Turskoj još se nije susreo s francuskim kolegom.

Depardieu, koji je nedavno uzeo rusku putovnicu kako bi izbjegao plaćanje visokih poreza u domovini, oduševljen je što će raditi u Uzbekistanu. Čak je pristao snimiti duet s redateljicom Karimov, koja pjeva pod umjetničkim imenom Googoosha.

Počašćen je što je Gulnara zbog njega mijenjala scenarij. Lik je trebao biti europski redovnik iz 6. stoljeća, ali postao je bizantski vladar. 'Volim njegove filmove i mislila sam da bi takvoj legendi bolje pristajala veća uloga', kaže Karimova.

Dok se ne pojavi film, pogledajte GooGooshin spot:Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Asterix na Olimpijskim igrama
Babylon A.D.

Trofejna žena

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...