Navigation Content

NOVE ZVIJEZDE

Izabrani glumci za 'Sin City 2', film stiže na jesen

Puni naziv drugog dijela jest 'Sin City: A Dame To Kill', a objavljena su i imena novih glumaca

Foto: Pa Dora/ Glavnu žensku ulogu dobit će manekenka i glumica Eva Green ('Casino Royale'), onu žene iz naslova 'Sin City: A Dame To Kill For', točnije, ulogu Ave Lord, lika koji je stvorio Frank Miller u svom stripu. Nastavak filma 'Sin City' dolazi čak osam godina nakon što su Miller i Robert Rodriguez potpisali ekranizaciju kao redateljski dvojac.

Mušku ulogu, piše Comicsalliance.com, dobio je Joseph Gordon-Levitt ('Looper'), koji tako neće glumiti u 'Guardian Of The Galaxy', već će svoje vrijeme i talent posvetiti oživljavanju Johnnyja u 'Sin City', lika koji je izvorno bio namijenjen Johnnyju Deppu.

Nastavak se opisuje i kao svojevrsni 'prequel' prvog filma, priča spaja stripove 'A Dame To Kill For' i 'Just Another Saturday Night' (uz dvije priče koje je Miller napisao samo za ovaj film), očekuje se povratak stare postave koju čine Jessica Alba, Mickey Rourke i Rosario Dawson, a sve to u kina stiže 4. listopada 2013.


Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Looper
Sjene tame
Utroba
Ljubomora
Portorikanske noći - Dnevnik opijanja
Sweeney Todd: Đavolji brijač Fleet Streeta
Matematika ljubavi
Aleksandar Veliki

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...