Navigation Content

POTVRĐENO!

Sin Davida Bowieja režira film po igri 'World Of Warcraft'

Adaptaciju režira Duncan Jones ('Izvorni kod'), sin Davida Bowieja, a u kinima ga možemo očekivati za dvije godine

Foto: Blizzard Entertainment/ Jones je na svom Twitteru potvrdio da režira 'World Of Warcraft', dodavši kako želi dolazati da je dobar film nastao po video igri ipak moguć. S više od deset milijuna igrača u cijelom svijetu, 'World Of Warcraft' ostaje najvećom MMORPG ('massively multiplayer online role-playing game') igrom na svijetu i pravim fenomenom iz radionice Blizzard Entertainment.

The Hollwood Reporter piše da bi budžet adaptacije mogao biti oko 100 milijuna dolara, što je veliki napredak za redatelja. Naime, Jones je prvijenac 'Mjesec' snimio za samo 5 milijuna, a 'Izvorni kod' koštao je 32 milijuna dolara.

Scenarij piše Charles Leavitt ('Krvavi dijamant'), o radnji se za sada ne zna ništa, no zna se to da snimanje počinje ove godine te da bi film trebao u kina tijekom 2015.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...