Navigation Content

UMJESTO TRAVOLTE

Daniel Day-Lewis u 'Paklenom šundu'?

Zvijezda filma 'Lincoln' trebala je dobiti ulogu Vincenta Vege u kultnom filmu Quentina Tarantina

Foto: Discovery/ Producent Harvey Weinstein nije bio zadovoljan kada mu je, tada još mladi i razmjerno nepoznati Tarantino, rekao kako želi Johna Travoltu za tu ulogu. Umjesto njega, uz Lewisa mu je ponudio Seana Penna i Williama Hurta.

Daniel Day-Lewis
je, navodno, već bio pročitao scenarij i htio je preuzeti ulogu ubojice koji s partnerom, između ostalog, raspravlja o značenju masaže stopala.

Travoltina karijera je u tom trenutku bila u prilično nezavidnom položaju, pa je producent htio ubaciti glumca kojeg je smatrao atraktivnijim.

Tarantino je na kraju ipak istjerao svoje, vrativši Travoltu među najveće filmske zvijezde današnjice. Uloga u 'Paklenom šundu' donijela mu je nominaciju za Oscara, kao i ponude za nebrojene visokobudžetne filmove.

Day-Lewis je zlatni kipić morao pričekati do 'Bandi New Yorka', 'Bit će krvi' i 'Lincolna', piše Vanity Fair.

Možete zamisliti Day-Lewisa umjesto Travolte u tom kultnom klasiku? Probajte!Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Oscar kolekcija
Milk
Ovo mora biti pravo mjesto

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...