Navigation Content

DO DALJNJEGA

Disney odgodio 3D reizdanja 'Ratova zvijezda'

Nakon velikih najava, studio je odlučio da ipak neće poslati 'Ratove zvijezda' natrag u kino u novom ruhu – za sada

Foto: http://arts-wallpapers.com/ Ovih dana 'Ratovi zvijezda' opet su u modi, no dok čekamo nove, Disneyjeve nastavke u režiji J. J.-a Abramsa, fanovi novih/starih nastavaka dobili su vijest koja kaže da oni ipak neće biti vraćeni u kina u 3D tehnici.

Naime, Disney i Lucasfilm, piše Empire, odlučili su odgoditi vraćanje nastavaka 'Napad klonova' i 'Osveta Sitha' u kina, u novom, 3D ruhu.

'S obzirom na nedavni razvoj situacije i razvijanje nove trilogije 'Ratova zvijezda', sada ćemo se stopostotno usredotočiti na 'Ratove zvijezda: Epizoda VII', kako bismo osigurali najbolje iskustvo našim fanovima', stoji u službenom priopćenju, uz dodatno objašnjenje kako 3D verzije nisu propali projekt, već će o novim rokovima i datumima svi biti na vrijeme obaviješteni.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...