Navigation Content

SNIMANO U DUBROVNIKU

Ovako izgleda treća sezona 'Igre prijestolja'

Američka TV mreža HBO objavila je promotivne fotografije iz treće sezone popularne serije 'Igre prijestolja'

Foto: Promo fotografije HBO/ Nova sezona 'Igre prijestolja', kao i prethodna, snimana je u Dubrovniku i njegovoj okolici, između ostaloga na otočiću Mrkanu. Serija u novim epizodama dobiva 14 novih članova, među kojima su se našli Thomas Sangster i Tobias Menzies te Clive Russell i Diane Rigg.

'Igra prijestolja' temelji se na fantastičnom serijalu, odnosno ciklusu od sedam knjiga 'Pjesma leda i vatre' Georgea R. R. Martina. Četiri romana – 'Igra prijestolja', 'Sraz kraljeva', 'Oluja mačeva' i 'Gozba vrana' – već su objavljena, dok na 'Ples zmajeva', 'Vjetrove zime' i 'San o proljeću' još čekamo.

Prikazivanje započinje 31. ožujka, a prije nego što serija dođe na male ekrane u pokretnim slikama, izgled novih epizoda provjerite na ovom linku.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...