Navigation Content

STOJI ČVRSTO NA ZEMLJI

Što Angelinu Jolie sprečava da se umisli?

Angelina Jolie ispričala je za medije što je drži na zemlji i zašto si ne umišlja da je ogromna zvijezda

Foto: justjared.buzznet.com/ Glumica Angelina Jolie ima vrlo zavidnu karijeru te je jedno od najpoznatijih glumačkih lica na svijetu, no stoji čvrsto na zemlji uz pomoć svoje mnogobrojne obitelji.

'Higijenske navike moje djece me prizemljuju. Odlična je stvar kad imaš puno djece da te oni svakodnevno podsjećaju na to da si osoba koja ih vodi na WC. Ne marimo za medijske napise o sebi, nikad ne kupujemo takve časopise, niti gledamo takve TV emisije. Jednostavno ih ignoriramo. Djeci smo objasnili da nas drugi slikaju jer radimo filmove. To nas ne čini posebnima', rekla je Angelina koja navodno planira napraviti dokumentarac o sebi kao derištu iz Hollywooda koje su zlostavljali u školi jer je bila mršavica, pa do svjetske slave i života s Bradom Pittom.

'Ona se želi prikazati kao jednostavno biće sa svim svojim manama i greškama koje je učinila. Nije sigurna da se želi otvoriti na taj način, no Brad je uvjerava da će samo tako pomoći drugima. Iako svi misle da je njoj sve išlo od ruke, Angelina je imala jako malo samopouzdanja i puno problema. Imala je samo pet godina kad su joj se roditelji rastali i ta bol ju je odvukla u mnoge mračne ovisnosti', piše National Enquirer.

Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Ubojstvo Jessea Jamesa od kukavice Roberta Forda
Beowulf
Aleksandar Veliki

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...