Navigation Content

Na MAXtv-ovom Facebooku

MAXtv i Oscar revija nagrađuju ulaznicama za pretpremijere

Pratite nas na Facebook stranici na adresi www.facebook.com/mojMAXtv gdje je ovih dana vrlo živo - dijele se ulaznice za filmove s programa Oscar revije. Približite se nagradi - zaigrajte s nama i vi

Foto: Outnow.ch/ Živahno je ovih dana na MAXtv Facebook stranici gdje gotovo svakodnevno dijelimo ulaznice za filmove koji se prikazuju u sklopu Oscar revije.

Oscar revija je filmska manifestacija koju Blitz CineStar već devetu godinu za redom organizira istovremeno u osam gradova i prikazuje filmove friško nominirane za najvažniju filmsku nagradu – Oscar.

U sklopu ovogodišnje Oscar revije, koja traje od 16. do 30. siječnja, imamo priliku gledati devet pretpremijera: 'Lincoln', 'Zero DarkThiry', 'Odbjegli Django', 'Jadnici', 'Zvijeri južnih divljina', 'U dobru i u zlu', 'Master', 'Ana Karenjina' i 'Hitchcock'. Osim tih filmova prikazuju se i ostali nominirani filmovi koji u tom razdoblju dolaze u kina ili su već na programu: 'Seanse', 'Pijev život', 'Hobit: Neočekivano putovanje', 'Krš i lom', 'Nemoguće', 'Kraljevska afera' i 'Argo'.

Lajkajte MAXtv-ovu Facebook stranicu i igrajte se s nama – nagrade su kino ulaznice za najbolje filmove 2012 godine. Do sada smo dijelili ulaznice za filmove: Let, U dobru i u zlu, Master i Jadnici, na redu su igre za filmove: 'Ana Karenjina', 'Hichcock' i 'Lincoln'.

Filmovi se prikazuju simultano u 8 hrvatskih gradova: u multipleksima CineStar Zagreb, Novi Zagreb, Split, Zadar, Šibenik, Osijek, Varaždin, Rijeka, Dubrovnik.

Kada već pišemo o Oscarima - pravo je mjesto podsjetiti vas i na više od šezdeset Oscarom nagrađenih filmova koje možete pogledati u Oscar kolekciji MAXtv videoteke.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...