Navigation Content

DISNEY NAJAVIO

'Muppeti 2' dolaze nagodinu, a 'Pirati s Kariba 5' 2015.

Disney je objavio dvije dobre i jednu lošu vijest za fanove svoje filmske ponude

Foto: HBO/ Johnny Depp bit će Jack Sparrow po peti put u svojoj karijeri – peti nastavak 'Pirata s Kariba', piše NME, u kina dolazi 10. srpnja 2015. godine, četiri godine nakon četvrtog dijela, koji je u kina stigao u svibnju 2011. Scenarij piše Jeff Nathanson.

Disney je potvrdio i još jedan novi projekt, nastavak 'Muppeta', kojem je premijera zakazana za 21. ožujka 2014. Za sada se zna da će u 'Muppeti 2' glumiti Rickey Gervais, a Tina Fey je u pregovorima za žensku ulogu. Snimanje počinje ovaj mjesec u Londonu, jer bi se radnja trebala odvijati u Europi.

Pored ove dvije najave, Disney je donio i jednu lošu vijest za sve koji su očekivali 3D reizdanje 'Male sirene' – taj je projekt otkazan pa se nova verzija animiranog klasika, unatoč najavama, u rujnu 2013. ipak neće pojaviti u kinima.


Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Portorikanske noći - Dnevnik
Sweeney Todd: Đavolji brijač
Deveta vrata

Sjene tame
Gonzo

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...