Navigation Content

UPEČATLJIVA SCENA

Što je scena u toplesu donijela Katie Holmes?

Časopis GQ uvrstio je bivšu suprugu Toma Cruisea među 60 najseksi žena tisućljeća i to samo zbog jedne male uloge promiskuitetne ljubavnice u kojoj se Katie Holmes skida. Mala uloga prije 13 godina, očito je ostavila dubok dojam na njezine muške obožavatelje

Foto: screenshot/ Kada je Katie Holmes 2000. godine snimala film 'The Gift' morala je uzeti predah od svoje prve velike uloge u seriji 'Dawson's Creeku' u kojoj je glumila Joey Potter.

Trinaest godina kasnije, život se za Katie okrenuo naglavačke: u deset godina udala se i rastala od Toma Cruisea, postala majka, a u posljednje vrijeme stavila filmsku karijeru na čekanje i nastavila karijeru na Broadwayu.

No, čini se da će je njezini obožavatelji dugo pamtiti po sceni u manjoj ulozi u kojoj se razodjenula. Ta joj je scena iz 2000. godine donijela toliku popularnost da ju je upravo zbog toga časopis GQ proglasio jednom od najseksi žena tisućljeća. Katie se našla na popisu 60 žena u zadnjih 13 godina, u društvu Beyonce, Mile Kunis, Marise Tomei i Megan Fox.

Iako je riječ o maloj ulozi, Katieina je uloga proglašena je najseksi scenom na filmu. Scena pokazuje Katie kako se, obnaženih grudi i samo u gaćicama, valja s jednim od svojih brojnih ljubavnika. Njezin promiskuitetni lik završi loše kad je napadne i ubije jedan od njezinih ljubavnika. No, očito je ta mala uloga ostavila dubok dojam na muške obožavatelje.

Danas su takve uloge iza Katie. Nakon rastave s Cruiesom prošle godine iz Cruiseom, glumi na Broadwayu u predstavi 'Dead Accounts' koja je ranije ovog mjeseca skinuta s repertoara zbog loše posjećenosti, piše Mail Online.

Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Romantične duše
Nakon seksa
Crni labud

Igra strasti
Transformers: Osveta

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...