Navigation Content

NOVA BUDUĆNOST

Kylie Minogue ostavlja glazbu zbog glume

Iako nije službeno potvrđeno, čini se da se Kylie želi posvetiti životu ispred kamere, a ne mikrofona

Foto: Outnow.ch/ The Sunday Mirror saznaje da Kylie Minogue napušta glazbenu industriju – australska je pjevačica lani obilježila 25 godina svoje glazbene karijere, a navodno je nedavno otpustila svog menadžera Terryja Blamleyja, koji joj je pomogao pri lansiranju glazbene karijere, ne bi li svoje puno vrijeme i energiju posvetila glumi.

Britanske novine citiraju neimenovani izvor blizak Kylie, a koji kaže da je odluka šokirala mnoge, no Kylie, danas 43-godišnjakinja, želi nastaviti s radom pred kamerama. Prisjetimo se, karijeru je i započela osamdesetih u sapunici 'Susjedi', a potom je imala i brojne filmske gaže.

Prošle godine, gledali smo je i u 'Svetim motorima', a uskoro će u kina s glazbenom komedijom 'Walking On Sunshine', posvećenom hitovima osamdesetih.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...