Navigation Content

U CINESTARU

Počinje revija filmova nominiranih za Oscar

Blitz CineStar devetu godinu za redom organizira prestižni filmski događaj istovremeno u osam gradova!

Foto: Outnow.ch/ Samo u CineStaru u sklopu Oscar revije pogledat ćemo čak 10 pretpremijernih filmova nominiranih za prestižnu nagradu Akademije, prije redovite distribucije!

I ove godine, od 16. do 30. siječnja, u multipleksima CineStar održat će se deveta Oscar revija. Oscar revija predstavlja izbor od 18 filmova iz uvijek oštre konkurencije najboljih ostvarenja filmske umjetnosti, koji će kroz dva tjedna, biti prikazani u multipleksima CineStar (Zagreb, Arena Imax, Novi Zagreb, Split, Zadar, Šibenik, Osijek, Varaždin, Rijeka, Dubrovnik).

Izvanredna filmska ostvarenja na velikim platnima kina s pet zvjezdica posjetitelji će imati prilike pogledati ekskluzivno prije početka distribucije, i to među prvima u svijetu. U razdoblju od dva tjedna trajanja Oscar revije pretpremijerno bit će prikazano čak deset filmova: Lincoln, Zero Dark Thirty, Odbjegli Django, Jadnici, Zvijeri južnih divljina, U Dobru i u Zlu, Master, Let, Ana Karenjina i Hitchcock.

Osim tih filmova bit će prikazani i ostali nominirani filmovi koji u tom razdoblju dolaze u kina ili su već na programu: Seanse, Pijev život, Hobit: Neočekivano putovanje, Krš i lom, Nemoguće, Kraljevska afera, Argo.

Revija će se otvoriti 16. siječnja s svečanom premijerom jednog od najkontroverznijih filmova današnjice: Zero Dark Thirty. Film Oscarom nagrađene redateljice Kathryn Bigelow, priča o lovu na najtraženijeg čovjeka u povijesti, Osamu bin Ladena, oduševio je kritiku i nominiran je u pet kategorija za nagradu Oscar, među kojima za: najbolji film, najbolji scenarij i za najbolju glavnu žensku ulogu. U osam gradova paralelno ne propustite pogledati film o događaju koji je zaintrigirao cijeli svijet.

Više od šezdeset Oscarom nagrađenih filmova pogledajte u Oscar kolekciji MAXtv videoteke.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...