Navigation Content

NOVA KNJIGA, NOVE ISTINE

Otkrivena istina o Tomu Cruiseu?

U svojoj novoj knjizi proslavljeni pisac, dobitnik nagrade Pulitzer Lawrence Wright pozabavio se životom najpoznatijeg scijentologa na svijetu, Toma Cruisea, i otkrio mnoge nepoznate podatke o njegovu životu

Foto: YouTube/Screenshoot/ Tijekom 11 godina braka s Tomom Cruiseom, Nicole Kidman nikad nije htjela imati veze sa scijentologijom, a kasnije se nagađalo o tomu da je Scijentološka crkva instruirala njezinu posvojenu djecu da je odbace.

Sve te priče u novoj je knjizi potvrdio Wright, koji je tvrdi da je David Miscavige, prvi čovjek Scijentološke crkve, bio opsjednut Cruiseom.

'Bio je opčinjen njegovom slavom, uspjehom i glamurom te činjenicom da je Tom ipak ostao normalan čovjek. Cruise je, s druge strane, pao pod njegov utjecaj i uskoro mu je prepustio kontrolu nad svim segmentima svog života, poslovnog i privatnog', ističe Wright.

To je, dodaje autor, uzrokovalo i Miscavigeovo pokretanje priča o tome kako Nicole vrši loš utjecaj na njega, jer je fokusirana na novac pa je najbolje da se što prije razdvoje. Njegov plan na kraju je uspio, no ne onako kako je želio, jer je Nicole Kidman s Tomom Cruiseom i djecom ostala u dobrim odnosima.

U knjizi se ističu i navodne Cruiseove političke ambicije. 'Ako Arnold Schwarzenneger može biti guverner, ja mogu biti predsjednik' izjavio je svojedobno Tom Cruise, tvrdi Wright.

Cruise je također, tvrdi Wright, bio u kontaktu i s najvišim svjetskim državnicima.

Cruiseov odvjetnik sve je to negirao i odbacio svaku mogućnost da glumac ima političkih ambicija.

Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Nemoguća misija: Protokol duh
Rođenje
Zečja rupa
Zloba
Conan Barbarin

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...