Navigation Content

SRETNO, MLADENCI

Vjenčali se Joško Lokas i Nataša Janjić!

Nataša Janjić i Joško Lokas večeras su uplovili u bračnu luku i time dokazali kako su sve razmirice daleko iza njih

Foto: Pixsell Editorial Standard Marko Lukinić/ Iako su se Joško Lokas i Nataša Janjić trudili informaciju sakriti od medija, šuškanja su se ipak pokazala točnima. Glumica Nataša Janjić u Novu godinu ušla je kao gospođa Lokas jer je upravo na Silvestrovo dugogodišnji par svoju ljubav okrunio brakom.

Nakon obreda veliki tulum održao se u prostoru Tucmana, a osim obitelji na zabavi je bilo 250 uzvanika među kojima i Jelena Veljača, Antonija Blaće, Goran Navojec, Filip Šovagović i mnogi drugi.

Iako je mladenka vješto uspjela pobjeći fotografima, Joško je stigao s osmijehom na licu, u casual izdanju, nimalo nalik klasičnom mladencu. Traperice, crna majica i crna vesta, na koje je neobavezno nabacio sivi sako, bio je njegov odabir za ovu važnu večer.

Joško i Nataša uspjeli su prebroditi sve brodolome s obzirom da su bili pod velikom medijskom pažnjom, posebno zbog činjenice da je on zbog lijepe glumice ostavio trudnu suprugu s dvoje djece.

Ne čudi što je par svadbu odlučio organizirati baš na Silvestrovo jer nekoliko posljednjih godina upravo su oni radili neke od najboljih zagrebačkih dočeka Nove godine za prijatelje i kolege i o tim tulumima se dugo pričalo.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...