Navigation Content

TREĆA SREĆA

Kate Winslet tajno se udala za nećaka Richarda Bransona

Među doista malobrojnim uzvanicima počasni je gost bio Leonardo diCaprio, a o glumičinom trećem vjenčanju ništa nisu znali čak ni njezini roditelji

Foto: SIPA press/ Kate Winslet ponovo je u braku: tajnom ceremonijom u New Yorku postala je supruga svog dečka Neda Rocknrolla. Tridesetsedmogodišnju glumicu na vjenčanju je pratio njezin partner iz 'Titanica' Leonardo diCaprio.

'Možemo potvrditi da se Kate Winslet udala za Neda Rock'n'Rolla,' potvrdili su glasnogovornici glumice, a prenosi Daily Mail. 'Privatnoj svečanosti su prisustvovali njezina djeca i nekoliko prijatelja. Par je zaručen od prošlog ljeta.'

Zaštita privatnosti bila je toliko jaka da čak ni glumičini roditelji nisu znali što se događa, tvrdi dnevnik The Sun. Više informacija nije imao ni mladoženjin otac:
'Nisam imao pojma – ali ništa me ne može iznenaditi s njih dvoje,' izjavio je on.

I zaruke su također bile tajne, a Kate je srela Neda nedugo nakon što je objavila da definitivno prekida sa svojim partnerom Louisom Dowlerom.

Nije ovo prvi put da Kate Winslet iznenađuje okolinu svojim vjenčanjima – i njezin drugi brak kad se 2003. godine vezala za redatelja Sama Mendesa također je sklopljen u tajnosti. Tada su svečanosti prisustvovali samo njezina kći Mia i nekoliko prijatelja. U tom braku rodio se njezin drugi sin Joe, a par se razveo u proljeće prošle godine.

Njezin prvi suprug tri godine bio je engleski redatelj Jim Threapleton, svojom prvom velikom ljubavi smatra glumca Stephena Tredrea, s kojim je bila u vezi punih pet godina. Kate ga opisuje kao 'najvažniju osobu u svom životu', dok nije tragično preminuo od raka kada mu je bilo samo 34 godine, nedugo nakon što je glumica završila snimanje 'Titanica'.

Novi suprug Ned promijenio je ime u RocknRoll, dok je njegovo stvarno ime Abel Smith. Također je već bio u braku, a najpoznatiji je po činjenici da je ekscentrični nećak milijardera Richarda Brensona i da radi na realizaciji njegovog svemirskog projekta.

Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Zaraza
Pokojni

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...