Navigation Content

DRUGI NASTAVAK ANIMIRANOG HITA

Nove zgode Štrumpfova iduće godine u kinima

Među prvima pogledajte prvu najavu za drugi nastavak animiranog hita 'Štrumpfovi'! Film 'Štrumpfovi 2' bit će sinkroniziran na hrvatski jezik, a u kino distribuciju dolazi 1. kolovoza 2013.

Foto: promo/ 'Nekoć davno postojala je šumica u kojoj su u svom tajnom naselju živjela malena stvorenja... a zvali su se Štrumpfovi.' Vjerojatno ne postoji nitko tko se ne sjeća ovog legendarnog uvoda jedne od najpoznatijih animiranih serija svih vremena koja je prošle godine dobila i svoj filmski nastavak jednostavno nazvan – 'Štrumpfovi'.

Animirani hit 'Štrumpfovi' 2011. godine svojom je zaradom na kino blagajnama nadmašio i najoptimističnija očekivanja – u Hrvatskoj ga je pogledalo gotovo 135 tisuća gledatelja, čime je postao najgledaniji film prošle godine u domaćim kinima, a film je u svijetu sveukupno zaradio preko 563 milijuna dolara!

Foršpan animiranog filma 'Štrumpfovi 2'
U ovom nastavku akcijsko-animirane obiteljske hit komedije koja nam u kina dolazi sljedećeg ljeta, zli čarobnjak Gargamel kreira dvoje zločestih likova nalik Štrumpfovima i daje im imena 'Zloćke' kako bi ostvario svoj novi zlobni plan. Ali nakon što otkrije da će mu u njegovoj nakani biti potreban pravi Štrumpf (i to nitko drugi nego Štrumpfeta koja jedina zna tajnu čaroliju kako Zloćke pretvoriti u prave Štrumpfove) Gargamel je otima i dovodi u Pariz gdje je već zadobio povjerenje milijuna ljudi kao najveći svjetski čarobnjak. I tako, dok Gargamel zajedno sa svoja dva zločesta kvazi-Štrumpfa i Štrumpfetom luduje po Parizu, Papa Štrumpf, Trapavi, Mrgud i Licko se moraju vratiti u naš svijet, udružiti se sa svojim prijateljima Patrickom i Grace Winslow te dati sve od sebe kako bi spasili Štrumpfetu!

Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Štrumpfovi

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...