Navigation Content

JOŠ JEDAN KINESKI JUNAK

Jackie Chan glumit će u trećem nastavku 'Plaćenika'

Potvrđeno je da će u trećem nastavku akcijske franšize jednu od uloga dobiti i legendarni Jackie Chan

Foto: Arhiva/ Cinema Online piše da je ovu vijest otkrio sam Jackie Chan tijekom promocije svog novog filma 'CZ12', a kada je izjavio da ga je Stallone pozvao da bude dio ekipe filma 'Plaćenici 2', ali nije mogao upravo zbog rada na uratku koji sada promovira.

'No pozvao me i za treći film pa sam pristao, pod uvjetom da u njemu budem više od male uloge s tek nekoliko scena', kaže Chan.

Za sada nije poznato kolika će biti njegova uloga, posebno ako je usporedimo s onom Jeta Lija u prvom dijelu (a koji je u nastavku tek na samom početku), no Chan kaže da se upravo pišu dijelovi scenarija za treći dio, u skladu s njegovim zahtjevima i kriterijima.

U trećem dijelu 'Plaćenika' stalna bi ekipa mogla biti pojačana i imenima kao što su Harrison Ford, Clint Eastwood, Wesley Snipes i Mickey Rourke, no nitko još nije potvrđen i za sada su to samo želje producenata.


Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Kolekcija Plaćenici

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...