Navigation Content

ZARADA OD 84 MILIJUNA DOLARA

'Hobit' oborio prosinački rekord u SAD-u

Sa 84,77 milijuna dolara zarade, 'Hobit: Neočekivano putovanje' oborio je prosinački rekord po zaradi u SAD-u

Foto: Cinestar/ Dosadašnji rekord sa 77,2 milijuna dolara držao je film 'Ja sam legenda' iz 2007. s Willom Smithom u naslovnoj ulozi.

'Najbolje čemu smo se mogli nadati je dostići tih 77 milijuna dolara zarade, no mi smo ih ostavili dugo iza sebe. Jako smo sretni zbog toga', rekao je Dan Fellman, predsjednik kinodistribucije u Warner Brosu.

Pridružimo li američkoj zaradi onu na svjetskim kinoblagajnama, Jacksonov 'Hobit: Neočekivano putovanje' dosad je zaradio 222,97 milijuna dolara.

Na drugom mjestu po zaradi našao se animirani film 'Rise of the Guardians' sa 7,4 milijuna dolara u blagajnama, a prati je u stopu 'Lincoln' sa 7,2 milijuna dolara. Pri vrhu se i dalje drži 'Skyfall', koji je ovaj vikend zaradio sedam milijuna dolara.


Kolekcija Gospodar prstenova

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...