Navigation Content

S MOBITELA U KINO

Snima se 3D film po igri 'Angry Birds', u kinima se očekuje 2016.

Iznimno popularna igra za mobitele postat će dugometražni film u 3D-u

Foto: Screenshoot/ Filmska industrija nastavlja iskorištavarti resurse iz drugih sfera industrije zabave, a novi recept jest iskoristiti hit s mobilnih telefona za snimanje kompjuterske 3D animacije – 'Angry Birds' dobit će cjelovečernji tretman, piše NME, koji prenosi službenu objavu tvrtke Rovio Entertainment, kreatora igre.

Već je zakazana i premijera filma – on bi u kina trebao na ljeto 2016., a Rovio će financirati projekt izvan holivudskog studijskog sustava, s potpunom kreativnom kontrolom. John Cohen ('Kako je Gru ukrao mjesec') bit će producent.

Otkada se pojavila na tržištu 2009., igra 'Angry Birds' skinuta je više od milijardu puta, a doživjela je i brojne spin-off verzije, među kojima je najnovija 'Angry Birds Star Wars'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...