Navigation Content

NOVOPEČENA MAJKA

Drew Barrymore pokazala kćer Olive

Glumica Drew Barrymore na naslovnici magazina People javnosti je pokazala svoju kćer Olive, koju je rodila 26. rujna kada se suočila s najvećim strahom - kako to malo biće održati na životu

Foto: People/ Devet mjeseci nakon što je rodila djevojčicu Olive, glumica Drew Barrymore polako se navikava na ulogo majke.

'Dva tjedna nisam jela ni spavala, bila sam suviše nervozna', otkriva novopečena mama koja je od lipnja udana za trgovca umjetninama Willa Kopelmana.

'Željela sam da moje dijete ima tradicionalan obiteljski dom. Will je iz dobre obitelji i pruža nam sigurnost. To je čudo koje me čini jako emocionalnom', objašnjava zvijezda 'Charliejevih anđela'.

Bez obzira što ju je rođenje kćeri preplavilo emocijama, 37-godišnja glumica kaže kako je ništa nije moglo pripremiti za njezinu ulogu života, ulogu majke te sa joj je najveći strah bio kako to maleno biće održati na životu.

Drew se pohvalila kako iz Olive uvijek može izmamiti osmijeh - svakoga jutra s Willom joj, naime, pjeva pjesmu 'Good Morning' iz filma 'Pjevajmo na kiši'. Drew je otkrila i kako je u trudnoći dobila više od 18 kilograma. Sada se pokušava vratiti u formu, no neki posebni recept za to nema.

'Ja sam posljednja osoba na svijetu od koje bi se trebao tražiti savjet za vježbanje i mršavljenje. Jednostavno ga nemam niti mi je posebno stalo do toga', dodaje Drew sa smiješkom.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...