Navigation Content

MUŠKARCI BIRAJU GLUMICE

Tko je najpoželjnija žena na svijetu?

Jennifer Lawrence, zvijezda filma 'Igre gladi' proglašena je najpoželjnijom ženom na svijetu

Foto: Promo fotografije HBO/ Dvadesetdvogodišnjoj zvijezdi filma 'Igre gladi' dodijeljen je naslov najpoželjnije žene na svijetu u novoj internacionalnoj anketi stranice AskMen.com. Jennifer Lawrence pobijedila je s velikom većinom od gotovo 2,5 milijuna glasova. 'Prevladao je osjećaj da je ona autentičnija od ostalih zvijezda. Ona je svježa, nismo ju viđali na tračerskim stranicama posljednje tri ili četiri godine', objašnjava glavni urednik stranice James Bassill.

Na popisu prvih pet plavu ljepoticu slijede glumica Mila Kunis model Kate Upton, Rihanna i glumica Emma Stone. Prošlogodišnja pobjednica Sofia Vergara, zvijezda serije 'Moderna obitelj' skliznula je na 12. mjesto. Među ostalim dobro poznatim imenima na popisu najpoželjnijih su i lijepe dame u četrdesetima, uključujući prvu damu SAD-a Michelle Obama (48), komičarku Sarah Silverman (42) i britansku glumicu Rachel Weisz (42).

Jennifer je bila u vezi s britanskim glumcem Nicholasom Houltom s kojim se upoznala prošle godine na snimanju filma 'X-Men: Prva generacija', ali ona nije htjela da postanu slavan par.

'Ne želite da vaš odnos bude u medijima, ali istodobno što više pokušavate održavati odnos tajnim, mediji će ga više pokušavati istražiti. Možda postoji manji pritisak ako priznate da ste u vezi. Priznajem da je to samo eksperiment, pa ga idem isprobati', Jennifer je ranije izjavila, prenosi Mail Online.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...