Navigation Content

THE EQUALIZER

Denzel Washington u filmskom remakeu osvetničke TV serije

Novi 'The Equalizer' režirat će sve traženiji danski redatelj Nicolas Winding Refn

Foto: SIPA press/ Ikona danske kinematografije koja je od indie početaka s 'Dilerom' dogurala do statusa holivudske ikone s u Cannesu nagrađenom 'Vožnjom', ime je koje se počelo vezati uz niz velikih američkih projekata – tako se nakon vijesti koja kaže da Nicolas Winding Refn upravo razvija novu verziju klasika 'Loganov bijeg' sada pojavila i vijest o snimanju remakea serije 'The Equalizer'.

'The Equalizer' se kao TV serija emitirao na CBS-u od 1985. do 1989. godine, s Edwardom Woodwardom kao bivšim obavještajcem koji rješava tuđe probleme za novac, a nova, filmska verzija u glavnu će ulogu staviti Denzela Washingtona.

Scenarij je napisao Richard Wenk, Refn režira, a snimanje počinje na proljeće 2013, s datumom premijere zakazanim za 11. travnja 2014.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...